Ege Anaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretimde bilgi toplumunun ve teknolojik gelişimin gerektirdiği özelliklere sahip; öğrencisi, personeli ve mezunu olmaktan gurur duyulan; değişim ve gelişimi kendi bünyesinde özümseyen ve yol gösterici olan bir eğitim Okulu olmak.

Misyon: Milli eğitimin temel amaçları ve genel ilkeleri doğrultusunda, paylaşımcı, işbirliğine dayalı, yeniliğe açık bir yönetim anlayışı içerisinde eğitim öğretim alanındaki mevcut kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek verimliliği artırmak ve gelişimini sağlamak; bugünün küçüğü yarının büyüğü olan gençlerimizi bilimsel, sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan en iyi şekilde yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Isınma: DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03123920708

WEB - https://egeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - DURALİ ALIÇ MAH. 940 SK. EGE İ.Ö.O. BLOK NO 1 İÇ KAPI NO MAMAK / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL VE İKİLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuza Kızılay´dan 340 ve 341 Ulus´tan 339 Ego otobüsleri ayrıca Ege Mahallesi Dolmuş ve Özel Halk Otobüsleri gelmektedir.

Adres - DURALİ ALIÇ MAH. 940 SK. EGE İ.Ö.O. BLOK NO 1 İÇ KAPI NO MAMAK / ANKARA

Ulaşım Okulumuza Kızılay´dan 340 ve 341 Ulus´tan 339 Ego otobüsleri ayrıca Ege Mahallesi Dolmuş ve Özel Halk Otobüsleri gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 2 Km İl Merkezi Ulus ve Kızılay´a 6 Km